Chris Schwencke

Business Development

Callforbusiness helpt bedrijven succesvol te zijn in hun sales!

lead follow-up

Met Callforbusiness haal je ruim 20 jaar aan commerciële b2b ervaring in uiteenlopende branches in huis. Hiermee ben je verzekerd van kwalitatief goede follow-up gesprekken, zowel telefonisch als via video call en face-to-face.

“Closing is an outcome, not a goal. It’s a function of doing numerous things right, starting from the moment you target a potential prospect until you finalize the deal.”

acquisitiegesprekken

Callforbusiness richt zich op het maken van afspraken op managementniveau, bij midcaps maar ook multinationals, en heeft specifieke ervaring in branches als w&s en trainingsbureaus, arbo, dienstverlening, zakelijke dienstverlening, consultancy, banken, verzekeraars, non-profit organisaties en binnen de publieke sector. Tijdens de voorbereiding stellen we jouw criteria van een goede lead samen vast. Callforbusiness beheert desgewenst namens jou LinkedIn Navigator (uiteraard binnen de vereiste veiligheidskaders).

“It is the cold that is dead, not the calling…”

consultative selling

Voor harde verkoop moet je niet bij Callforbusiness zijn. Omdat het kan, betekent het nog niet dat je het ook moet willen. Je bouwt er meestal geen relaties voor de lange termijn mee (en die zijn juist nodig om een onderneming te laten groeien). Belangrijker vind ik het om een match tot stand te brengen tussen jouw propositie en de prospect, zodat je niet onnodig tijd steekt in gesprekspartners die toch niet geïnteresseerd zijn. Mijn achtergrond als consultant helpt zeker bij het maken van die inschatting.

“Consultative selling is not about interrupting, pitching and closing. It is about listening, diagnosing and prescribing.”

sales coaching

Mijn kennis en ervaring zet ik op verzoek graag in om ondermeer relatiebeheerders en commercieel medewerkers individueel op locatie te trainen en/of coachen.

Callforbusiness kan je inschakelen als je zelf, of je medewerkers, effectiever wilt (laten) zijn zodat je bij meer gekwalificeerde prospects aan tafel komt. En ook in de toekomst in staat bent je business uit te bouwen wanneer dat mogelijk of nodig is.

“Selling is really about having conversations with people and helping improve their company or their life.”

business development

Als Business Developer kan ik je helpen bij het uitbouwen van je huidige afzetmarkt en het aanboren van nieuwe afzetmarkten waaraan je jouw diensten levert. Hiervoor houd ik relevante trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om nieuwe kansen te identificeren en samen de vertaalslag naar nieuwe proposities te maken.

sponsorships (non-profit)

Voor de non-profit sector help ik sponsorships ontwikkelen waarna ik hier geschikte zakelijke partners bij zoek en benader. Hier volgt binnenkort meer gedetailleerde informatie over.

Neem contact op

Daag me uit en laat je business groeien!

WhatsApp, LinkedIn, e-mail en telefoon werken prima voor het eerste contact:

Chris Schwencke

Business Development

Chris Schwencke
Business Development

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen.