Chris Schwencke

Benieuwd naar de persoon achter Callforbusiness? Mijn naam is Chris Schwencke, misschien ken je me al van Stemhuren.nl of vanuit een eerdere detacheringsopdracht.
Wanneer niet, laten we snel kennismaken!

Dit is wat je krijgt

Dit kan je verwachten als we gaan samenwerken (nadat we samen een plan hebben opgesteld):

 • Bewezen track record; zie ook wat klanten schrijven
 • Onconventionele maar gedegen aanpak; geen standaard gesprekken maar trust based matching
 • Achterhaalt op een natuurlijke manier probleem/behoefte van zijn gesprekspartner
 • Weinig waste door scherpe selectie van kansrijke prospects
 • Schakelt soepel op verschillende niveaus (mkb tot high-end business partners)
 • Prettige stem die jouw bedrijf verkoopt – of het nu via een radio of TV commercial is of via een sales gesprek via telefoon of in een persoonlijk gesprek
 • Gun factor door positieve persoonlijkheid en authentieke stijl
 • Relevant relatienetwerk
 • Veelzijdige sales en consultancy ervaring, kortom een ‘generalist’
 • Creatief denker en daardoor fijne sparring partner (ook voor je marketing team)
 • Ziet het grote plaatje en vertaalt dat naar strategische kansen voor zijn gesprekspartner
 • Gecommitteerd en gedreven, maakt zich snel bekend met de materie
 • Opereert vanuit vertrouwen en met win-win focus

Aanpak

Klanten

Chris heeft mij telefonisch ‘koud’ benaderd. Hij wist me in het gesprek zeer goed te triggeren en om die reden ben ik met hem in contact getreden met het verzoek het salesteam van Buyers United een acquisitie training te geven.

Hier heb ik geen spijt van gekregen – integendeel: Chris heeft mijn medewerkers al in één middag weten te raken met zijn vaardigheden. Deze training gaat voor Buyers United gegarandeerd tot meer afspraken en een hogere omzet leiden.

Pascal Evertz, Directeur Buyers United

Het project Startpunt Geldzaken, waarbij online geldplannen zijn gerealiseerd voor huishoudens in uiteenlopende omstandigheden, heb ik samen met Chris van de grond getrokken en bij Nibud ondergebracht. Hij heeft met zijn gevoel voor verhoudingen, marketingtalent, vriendelijke overredingskracht en zijn doorzettingsvermogen meer dan 120 gemeenten, 60 bedrijven en bedrijfstakken, meerdere ministeries en fondsen enthousiast gemaakt om financiële bijdragen aan dit project te leveren, zodat zij hun inwoners/werknemers kunnen helpen om geldzaken in balans te brengen en te houden.

Inmiddels zijn er 10 geldplannen operationeel voor huishoudens met kleine en grote geldproblemen, voor huishoudens die geld over hebben, of die willen sparen voor de studie van (klein)kinderen, voor ZZP’ers, mensen die (overwegen te) scheiden en voor statushouders. De geldplannen zijn inmiddels meer dan 360.000 keer gebruikt. Chris heeft zich in dit traject bewezen als een buitengewoon effectieve verkoop- en relatiemanager, met hart voor goede doelen. Zonder zijn inspanningen was dit project niet van de grond gekomen.

Dr. Bas Schuurmans, Nibud

Ik heb Chris ingeschakeld om voor mij afspraken te maken om op die manier bij relevante prospects aan tafel te komen. Hier slaagt hij bijzonder goed in.

Dat weet ik op waarde te schatten, vooral ook omdat meerdere partijen geprobeerd hebben een afspraak te realiseren bij relevante relaties (meestal met weinig succes). Ben dan ook bijzonder te spreken over de dienstverlening die Chris aan mijn bedrijf levert.

Ben Zeinstra, Managing director Skillworks BV

In 2007 startte ik met mijn marketing adviesbureau voor grote private organisaties en overheidsinstellingen. Het is altijd lastig om bij grote organisaties op managementniveau ‘binnen te komen’ als commerciële partij. Chris heeft mij geweldig geholpen om binnen korte tijd bij een aanzienlijk aantal grote bedrijven op het juiste niveau binnen te komen via telefonische acquisitie en follow-up. Zowel door mij deze activiteiten uit handen te nemen als met het in teamverband bellen en daarmee de motivatie aan de telefoon hoog te houden. De opbrengst van deze investering zie ik elke dag terug in de warme relaties die ik nog steeds onderhoud met de klanten die ik destijds voor het eerst heb gecontacteerd (o.a. Unilever, Paradigit, See Tickets, Ziggo, Wijnvoordeel en Movir).

Toen Chris een periode wegens andere bedrijfsactiviteiten niet beschikbaar was, heb ik later ook nog met andere bureaus gewerkt, maar het succes van toen hebben we nooit kunnen evenaren. Chris is een goede sparringpartner met een ontzettend positieve instelling, zowel naar mijzelf als naar de prospects. Het was een leuke tijd en ik ben nog steeds trots op de resultaten die we binnen korte tijd hebben behaald.

Björn

Daag me uit en laat je business groeien!

Bel mij: 06-12080820